Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Vart är visine när man behöver det?

Av Pernilla Salo - 27 oktober 2008 23:08

Nu är jag hemma i Karlstad och jag har så mycket att berätta. Men jag känner inte riktigt att jag orkar dra upp en historia ni antaglingen inte kommer förstå er någoting på. Dels är jag trött efter arbete och slö efter bad. Suddig i ögonen efter resan och ont i ryggen sen bil och flyg. Så jag låter er fortsätta undra om ni nu undrade, genom att låta det va för idag.Lägg märke till min mycket vackra morgon-poesi jag hittade inspiration till tidigare idag. "Rakt på sak", kan sammanfatta det hela väldigt bra. Haha.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se