Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Ordspråk

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2008 23:50

Det är inte lätt när det är svårt.


Ja, mitt ordspråk passar alltid in. Det spelar ingen roll i vilket sammanhang, det är verkligen inte lätt när det är svårt. Och visst kan det säga sig självt, men jag använder det som en liten tröst, ungefär som choklad i mörka tider. Visst fungerar en knuff i sidan, en kram eller ett gott ord ibland. Men det positiva med ordspråket är att det aldrig sviker.


Jag känner dock fler som inte sviker och jag tänkte tillbringa lite tid med dem i morgon. Sen blir det danspass och lovet har nog aldrig kommit lägligare. Pust, jag är tillbaka på banan igen. "Fan va kul" x10 för att citera Håkan Hellström.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se