Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

När rädslan tar över

Av Pernilla Salo - 30 oktober 2008 00:07

Jag skakade och grät pga rädslan. Någon band fast mina fötter i golvet pga rädslan. Nu gråter jag pga besvikelsen. Nu skakar jag pga dig. Jag är rädd för människan du blev i natt. Jag är rädd för att han ska ta över dig och besegra dig. Jag är besviken för att du låter honom vinna. Besviken för att du tänker egoistiskt. Besviken på hur du behandlar min mamma. Jag är rädd för personen jag såg idag. Och jag kommer fortsätta vara rädd tills vi vinner över dig till våran sida igen. Besviken kommer jag nog alltid vara.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se