Alla inlägg under oktober 2008

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2008 23:31

Jag är på väg, jag är snart framme. Vid resans startpunkt, vilket blir klockan åtta på onsdag morgon. Det hela börjar med en mysig åktur till Stockholm, ensam i baksätet, med musiken och utsikten. Jag bara gillar det så mycket att jag redan nu hoppar upp och ner. Sen blir det flyg till Belgien, vilket ska bli underbart! Längesedan jag flög, börjar bli lite skraj faktiskt. Sist när vi flög till Polen satt jag och höll Linneas hand mest hela vägen och jag är egentligen inte ens flygrädd? Herregud, det måste vara den höga höjden och den dåliga luften i flygplanet. Som tur är reser jag med min kära familj, så inget ont kan ta mig?! Väl i Belgien ska vi väl försöka hitta våran lägenhet vi hyrt, sen blir det shopping och vidare till huvudpunkten. Jag vet att jag har sagt det, men här kommer det igen eftersom jag är så otroligt stolt...*trummvirvel* EM i truppgymnastik! Där såklart min syster är med i det bästaste laget från Sverige som förövrigt är regerande EM mästare. Det ska med andra ord bli kul!


Nu återstår det lilla, (vilket inte är så litet) innan jag är färdig här i Sverige. Alla arbeten jag verkligen måste göra klart! Jag säger redan nu att jag får skylla mig själv, så tyck inte synd om mig, även om jag önskade att ni gjorde det. Jag har haft tid, jag har struntat i det, så jag kommer bara ha mig själv att skylla på. Så? Det känns faktiskt inte alls bättre? Även om min självkännedom är hög! Hum, jag förstår inte riktigt. Så ni får helt enkelt stå ut med en sur Pernilla på onsdag, eftersom hennes tidigare natt spenderats på plugg, plugg, plugg.


Men eftersom jag nu måste jobba i morgon natt, kan jag väl åtminstonde få sova denna. Så, godnatt!


ANNONS
Av Pernilla Salo - 19 oktober 2008 22:45

Du är söt och jag gillar dig.

Hon är söt och hon avskyr mig.

Jag är söt och jag gillar dig.

Du är söt och hon hatar mig. 

Hon är söt och hon gillar dig.

Jag är söt men vem gillar mig?
ANNONS
Av Pernilla Salo - 19 oktober 2008 10:57

Träffade glada människor jag inte träffat på länge igår. Det var skönt, kändes som om något jag saknat träffade mig som en pil och stannade kvar där. Jag mår bra idag! Ser faktiskt fram emot jobbet, ja i alla fall litegrann. VI kan säga såhär: Det blir många fruktstunder idag!


Så har jag nästa vecka planerad, Belgien blir det på onsdagen och jag kan knappt bärja mig. Familj och lite släkt åker dit för att se min syster tävla i EM, i truppgymnastik. Det är häftigt! Riktigt häftigt! Så en stolt syster och familj kommer stiga på flyget till Belgien om några dagar!


Återkommer..

Av Pernilla Salo - 17 oktober 2008 23:31

Prinsessan på ärten.

Hon som både sitter instängd bland kuddar och instängd i sina tankar.


Prinsessan, hon som lever och tar sig fram. Hon som siktar uppåt, men siktar fel. Hon som ser det lätta före det svåra, i situationer hon inte kan hantera.


Prinsessan, hon som skapar sig en egen värld där bara hon är speciell och står i centrum. Där endast hennes nära hindrar henne från att lyckas. Där svart är vitt och vitt är svart.


Prinsessan, hon som ser utomordentlig vacker ut med smink. Hon som klär sig i klänningar i dess olika färger och former. Hon som alltid blir överrumplad med kärlek från beundrare hon i stort sett fnyser åt.


Prinsessan, kvinnan alla beskriver som perfekt!

Nej, men vänta lite nu.

Prinsessor finns inte.

Av Pernilla Salo - 16 oktober 2008 19:02

Den här dagen kan sammanfattas med ett ord. Mysig. Blivit lite fotografering, invigning på skolan där det även vankades chips. Tog en sväng till Ikea med mamma och köpte mina kuddar som äntligen fanns. Nu sitter jag och myser med kuddarna i sängen medan jag hejar på det enda laget, Färjestad. Snart blir det ännu mera mys genom lite våfflor, eller inte lite. Mycket!


Återkommer...

Av Pernilla Salo - 15 oktober 2008 22:44

Hård dag idag. Åkte till skolan en och halv timme för tidigt, dock med flit eftersom jag hade endel saker att ta itu med. Tog mig igenom dagen trots att de sista två timmarna sög musten ur mig. Inte så konstigt när de mesta handlar om nummer, tal och tecken i olika former. Skönt att matten är slut efter jul! Åkte och tränade med huvudvärk, men det gick bra och jag hoppade över de övningar som helt enkelt snurrade för mycket. Sen bar det av hemåt, tog  mig ett bad som alltid och åt en massa massa mat medan jag segade mig igenom kvällen dock med mycket trevligt sällskap, Oth!


Nu funderar jag på morgondagen. "Ont i halsen" låter inte helt fel? Har dock för mycket att göra på för lite tid, typiskt mig! Så godmorgon 7.30 och godnatt..ehm.. nu!


Lämnar en tanke åt en god vän här också.

Av Pernilla Salo - 14 oktober 2008 22:57

Ett ögonblick spelas upp i mina ögon så fort jag blinkar. Det kan vara i affären, hemma i badkaret eller varför inte i sängen. Men för det mesta dyker den upp så fort jag sätter mig i ett föremål som rullar. Ni vet, en bild, en buss eller ett tåg.

    Jag förknippar en låt till ögonblicket och älskar den lika mycket nu som då när den var ny. Förknippar även en person till ögonblicket, vilket jag älskar lika mycket som jag alltid gjort. Låten vill jag inte tala om för er, eftersom ni kanske skulle sno mitt ögonblick rakt framför ögonen på mig och det vore hemskt. Men personen har jag inga som helst problem med att avslöja för er, hon heter så mycket som Sandra och är min alldeles egna maskot i alla lägen, min alldeles egna syster.

    Ögonblicket utspelar sig på ett tåg, därifrån det "rullande" tankarna. Låten spelas om och om igen likaså träden utanför. Jag tittar ut, och kan nästan känna lukten alla andra andas in, det luktar...frihet.

Tåg, frihet, låt, syster.

Om ni inte redan listat ut vad orden ovanför kan betyda ska jag tala om det för er. Jag vill hälsa på min syster! Och jag vet exakt hur jag ska ta mig dit och hur jag ska spendera tiden.

Godnatt!

Av Pernilla Salo - 13 oktober 2008 23:15

Det var nästan som vi hade allt planerat. Drömmarna som vi trodde skulle hålla, som vi hoppats på inte skulle dyka upp i framtiden orörda. Känslan som aldrig skulle ta slut eller ges till någon annan.

    Som tur är lever jag inte ett planerat liv, som tur är har jag inget som håller mig tillbaka ifrån alla de saker jag vill uppleva. Och det är verkligen tur att jag inte tänker i längre banor längre, för annars hade alla mina planer jag någonsin haft redan rasat. Och det hade jag inte klarat av, inte efter den här omgången.

    Jag är nog spontanare än många andra och någon frågade mig häromdagen vad mina planer var för framtiden. Jag funderade på det, svarade att jag ville att någon kom och hämtade mig och körde iväg mig långt bort endast för att få känna på det oväntade. Det är det oväntade jag behöver. Och om jag hållit fast vid mina planer jag en gång i tiden skapade, skulle det oväntade betyda en helt annan roll och jag hade deffintivt inte suttit lika rakryggad som jag gör idag.


Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se