Alla inlägg under oktober 2008

Av Pernilla Salo - 3 oktober 2008 20:10

Fredag vilket innebar friskis och danspasset som fortfarande är grymt skoj! Testa om ni inte redan gjort det. Skulle till skolan efteråt, men varken kroppen eller knoppen sa ja, så jag for hem, åt mat och nu sitter jag här. Med datorn i knät framför tv som visar idol. Ja, jag tycker det är bra, det är min grej. Musik är min grej!

    Lyssnar på endast en och samma låt nu, Christoffer Hiding med All my life. Och ja, den är en av de bästa, min typ av musik. Det är musik som verkligen berör och stannar kvar där.

    Senare blir det One tree hill marathon, så stör inte. Eller jo, men endast i nödfall. Tänkte smaska lite gott mellan tårarna, för nej det går inte att titta utan att gråta. Jag kan faktiskt inte det och vad det beror på vet jag inte? Känner jag igen mig, är jag bara känslomänniska eller något helt annat?  Äh, det spelar ingen roll, tänkte bara..men tänker inte mer.

    Nu åter till Idol. Mwoa, Puss!

Nej, vänta, vänta! Jag glömde säga en sak jag nu måste tillägga. Jag vill läsa svenska B och det är nu! Vill utveckla mitt skrivande. Så, nu är jag klar. Tack för mig.

   

ANNONS
Av Pernilla Salo - 1 oktober 2008 09:53

Jag saknar den här tiden. Då lejonkungen var min tro och pussel min sysselsättning. När varm choklad var mitt dagsbehov och mamma, pappa och syster var allt jag egentligen hade.

ANNONS

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se