Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Bad jag om svar?

Av Pernilla Salo - 27 november 2008 21:24

Nerbäddad i sängen tänker jag på helgen som kommer. Eftersom jag inte slutit några planer än kan det faktiskt bli så att den får gå i "slöa dagars" tecken. Ta en promenad, ut och handla lite julklappar innan stressen är igång. Kanske köpa något fint till mig själv. Kanske ta en fika med en vän. Ja, vi får se. Hur som helst, så kommer helgen mycket lägligt denna gång.


Åter igen röd om kinderna då jag solade en sväng på dagen. Samlade krafter i Söderlunds solarium för att senare komma hem och plugga. Ja, det var längesedan jag verkligen "pluggade" hemma. Men det kändes..inte skönt, för plugg är aldrig kul, utan det kändes mer lättande. Bäst jag undviker att ta upp allt jag egentligen har och göra innan lovet eftersom det annars lätt kan förstöra en sån här kväll.


Chokladmassage ligger mig varmt om hjärtat för tillfället. Funderar på att dra med mamma på lite massage någon dag, för att lätta upp våra sinnen så här innan juletider. För juligt blir det i år, då vi bestämt att stanna hemma för en gång skull. Det ska bli skönt, då jag känner mig mer bekväm med mina saker. Dock kommer jag att sakna granen hos mormor och morfar.


Men om jag kanske skulle smörja min solbrända hud med lite body lotion innan jag somnar. Kan va smart.

Natti.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se