Alla inlägg under november 2008

Av Pernilla Salo - 9 november 2008 23:16

Jag tänker mycket på tid jag inte kan få tillbaka. Det får mig att vilja leva här och nu eftersom jag har en känsla av att jag kommer tänka likadant om fem, tio eller femtio år. 


Jag funderar på barndomen, hur den kunde försvinna så fort, hur jag hela tiden drömde om att bli stor. Jag funderar på framtiden, hur den närmar sig så snabbt och hur jag hela tiden vill uppleva hur det är och vara liten igen. För det var lättare, det kan jag med facit i hand säga, det var mer okomplicerat eftersom de viktiga sakerna då och nu inte stämmer in på varandra. Vissa känslor jag upplevde då kommer jag aldrig mer kunna känna och det svider litegrann, eller det svider en hel del. Att sitta i mammas knä eller på pappas axlar kommer aldrig hända och jag har för dåligt långtidsminne för att riktigt komma ihåg sist det hände. Det gör lite ont faktiskt, eller mer än lite ont. Att simma runt i badkaret som om det vore en hel bassäng, att åka vasaloppet på gården med nyponsoppa istället för blåbärssoppa kommer aldrig komma tillbaka till mig. Det går för snabbt och jag har svårt med och hitta pausknappen.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 6 november 2008 18:08

Slutade tidigt idag och var hemma runt halv tre. Ställde mig framför spisen och gjorde ordning lite kola som jag för en gång skull ville lyckas med. Det är ju så svårt med kola, då det antingen bränner fast i kastrullen eller stelnar så mycket att man nästan behöver offra en tand. Men idag gick det supermo, utomordentligt, ja kalla det vad ni vill. Jag lyckades.

Sen satte jag mig med min kola som jag rullat till små bollar och käkade upp ungefär hälften av dem medan jag lät ögonen vila på Will Smith. Jag hade glömt bort hur bra ”I am legend” är, vilket jag hädanefter inte kommer att göra.

    

I morgon byter jag ut Karlstad mot huvudstaden, då jag efter skolan tar tåget till min syster. Där väntas tacopaj och ett stycke idol och som jag har längtat. Det blir en mysig helg, med shopping, trevligt umgänge och god mat.


Nu blir det Ryssland-Sverige på tv.Vi hörs!


ANNONS
Av Pernilla Salo - 5 november 2008 23:22

Något är inte som det ska. Jag tvättade av mig sminket som vanligt sisådär tjugo över elva. Allt gick galant, till och med den nya borttagningen luktade gott. Så hände det, jag torkade av mig på fel handduk. Det har aldrig någonsin hänt. Ändå sedan jag varit liten har den högra handduken alltid varit till för händerna och den vänstra för ansiktet( av hygieniska skäl).


Men det bara hände. Jag blev så paff att jag stod kvar ett tag och funderade innan jag bytte handduk. Sen kom jag på varför det hände. Jag hade tankarna på ett helt annat håll, långt borta från handdukar och sminkborttagning. Jag hade tankarna på dig.

Av Pernilla Salo - 3 november 2008 23:08

Nu ska jag lägga mig, efter en portion bad. Håret är blött vilket jag inte gillar. Trevligt folk på jobbet idag, vilket jag definitivt gillar.


En ny härlig vecka har börjat och första skoldagen på länge var inspirerande. Eller det berodde mest på mig själv, eftersom jag lyckades ha koncentrationen uppe trots de långa lektionerna. Det innebär ett poäng till mig och den sparar jag under kudden, till ett bättre tillfälle.


Tisdagen blir i redigeringens tecken, då jag och Sofia måste se till att göra klart våran film. Måste dock hämta ikapp lite i både NK och spanska också, så vi får se vart tiden tar vägen. Men det flyter på nu, jag sjunker inte. Så andra sidan känns inte lika långt bort som förut.


Blev lite ledsen idag också, då inte mina berättelser uppskattas av vissa lärare. Eftersom jag brinner för att skriva, lägger ner mer tid där än andra ämnen hade jag förväntat mig mer. Jag fick skit för att jag skrev för komplicerat. Hum, vad förväntas då?


Nog om det. Godnatt!

Av Pernilla Salo - 2 november 2008 17:17

November.

Månaden innan julhysterin.

Månaden innan den eventuella snön.

Månaden innan.

Trots det har November börjat bra med mina vänner i största fokus.

November känns faktiskt inte som en tråkig månad i väntan på allt, utan för en gång skull känns det bra. Jag är förväntasfull, jag är taggad.

Månaden innan kaoset.

Månaden med lugnet.

Månaden med allt.

November.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se