Direktlänk till inlägg 16 december 2008

Stjärnfallet är jag!

Av Pernilla Salo - 16 december 2008 21:53

Jag lyssnar på samma låt om och om igen för tillfället och har egentligen gjort det under hela kvällen. Sofia spelade den för mig i morse när vi satt tysta på bussen och trängdes med alla stressade människor. Vi hade inte bråttom för fem öre även om vi redan hade börjat skolan. Vi bara tittade ut, lyssnade och njöt av ännu en dag tillsammans.


Sofia och jag behöver inte säga hej, vi behöver knappt säga hejdå. För våran kontakt till varandra är så naturlig. Vi vet att vi ses i morgon, vi vet att jag kommer skicka ett sms på kvällen och fråga när vi börjar i morgon. Vi vet att någon av oss kommer snubbla i det branta stupet upp till skolan. Vi behöver inte anstränga oss för att ha kul, vi har det ändå.


I morgon kommer vi antagligen att skratta oss igenom dagen eftersom vi inte har så mycket kvar att göra i skolan innan vi går till halvlek.


Låten är förresten "Stjärnfallet" med självaste Krunegård. Lyssna vettja! 

 
ANNONS
 
Malle

Malle

17 december 2008 13:17

Bra låttips! Krunegård är kung :)

http://musikego.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se