Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Har inget att lämna tillbaks

Av Pernilla Salo - 22 december 2008 00:41

Idag fortsatte godishysterin. Nougatbräck, kola och tryffel stod överst på listan. Och kan ni tänka er, allt blev faktiskt lyckat. P&S. Pernilla och Sandra. Ja, vi är ett bra team det bara är så. Men sen är vi ju systrar också.


Jag fick mig en ordentlig funderare härom dagen efter ett allt för gripande oth avsnitt. Vad tjänar det till att vara en god människa när allt ont ändå händer dem? Ett tag höll jag med Lucas i påståendet. Varför gå runt, göra rätt, vara snäll när man ändå drabbas av motgångar som ibland är så förskräckliga att man förlorar allt. Jag höll med honom i hans argument tills Keith kom och förklarade det hela för oss båda. Det gäller att titta utanför ramarna, att se det från ett annat perspektiv än sitt eget. Att det vi gör faktiskt speglar av sig på dem vi känner och inte känner. Vi behöver vara bra människor för att våra nära och kära behöver det. Vi är med och formar dem, så istället för att tänka egoistiskt. Tänkt längre. Tänk på hur dina vänner hade varit utan dig? Hade de varit likadana som nu? Jag fullkomligt älskar sådana här tankar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se