Direktlänk till inlägg 24 december 2008

Jag ville inte vara den som försvann

Av Pernilla Salo - 24 december 2008 00:29

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det! Markus har fångat hela livets gåta i två meningar. Schysst, coolt. Kalla det vad ni vill. Jag tycker det är häftigt.


Julafton känns så avlägset. Det känns som vilken dag som helst på året, även om ingen dag är sig lik egentligen. Ibland vaknar vi, omedvetna om dagens upplevelser och händelser. Ibland vaknar vi, med en känsla ingen annan än du förstår dig på. Och ibland vaknar vi, tomma. Utan svar. Vissa säger att vi själva väljer varje morgon om vi vill vara glada eller ledsna och jag förstår dem. Har tänkt så många gånger. Och visst, kan det stämma när något jobbigt trycker i själen. Men vad händer om vi inte har något val? Om någon tar all vår kraft, skrynklar ihop det och slänger iväg det långt, långt bort. Vad gör vi? Vi kan knappast ta fram det positiva. Nej, ibland händer saker vi inte kan göra något åt. Att inte kunna hantera det som händer, göra något åt saken kan vara en av det smärtsammaste saker en människa kan gå igenom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se