Direktlänk till inlägg 27 december 2008

En dag ville hon ha mer!

Av Pernilla Salo - 27 december 2008 16:29

Slö. Slapp. Degig. Trött?

Jag kom nyss hem från en halvdag i avslappningens tecken. Mamma bjöd på kroppsmassage och ansiktsbehandling så det stod härliga till. För det var väl upplevelsepresenter som gällde i år? Min mamma körde i alla fall på det. Så nu ligger jag utmattad och go i min säng medan smöret fräser i stekpannan. Pastagratäng med kyckling sitter fin, fint en sådan här dag.


Jag vill egentligen inte prata om min jul. Inte för att den var dålig på nått sätt, för det var den verkligen inte. Den var riktigt trevlig med nära och kära i största fokus. Anledningen till att jag inte vill prata om det är för att jag liksom tröttnat på det. Ja, jag har faktiskt det. Ge mig något nytt att se fram emot istället. 


I kväll blir det antingen sängen och one tree hill, toning på min syster framför spegeln eller sång framför tv:n i form av singstar. Det duger, vilket som!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se