Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Nothing left to say but goodbye!

Av Pernilla Salo - 31 december 2008 00:34

En fantastisk människa frågade mig förut idag; om jag ångrade något jag gjort från 2008? Och visst hittar man fel och brister i den person man var. Visst dyker vissa speciella händelser upp, de som man alltid bär med sig eller de man redan hade glömt bort. Vissa saker ångrar man helt enkelt och så är livet. Men att se tillbaka, minnas och tänka över sitt 2008 kan faktiskt ge nytta oavsett om det är bra eller dåliga saker man tänker på. Det kan helt enkelt få dig börja slåss, gråta, skrika eller varför inte skratta. Oavsett vad, så känner du verkligen att du lever precis just nu. Så ta dig en kvart, en timme eller varför inte en dag och tänk igenom det gångna året. Få en överblick i vad som egentligen fick dig till och bli den du är idag.

  

Hur du vill börja ditt nya år är bara upp till dig, vill du förändra, se till och förändra det. Trivs du, så fortsätt trivs. 2009 öppnar bara nya dörrar, det är du som väljer vad du vill göra med dem. Äventyret har bara börjat. 2009, jag är redo!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

31 december 2008 13:55

jag har aldrig vart mer redo!

http://malinsjoberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se