Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Ska vi äta kyckling idag?

Av Pernilla Salo - 25 januari 2009 14:20

Med sju pannkakor rikare i magen, ligger jag nu i sängen och tar igen mig. Dels för alla dem jag åt, men samtidigt för att jag också fick steka dem alla. Man blir verkligen trött av att laga mat! Om pannkakor nu ingår i kategorin mat.


Sport, sport, sport på tv. Så inte undra på att soffan är fullsatt. Dock har två stycken rest sig därifrån och satt sig på tåget till Stockholm. Jag pratar såklart om min syster och hennes pojkvän. Tur för dem var att de hann  smaka på mina utsökta pannkakor innan de stack.


Var på nyårscabary med massa människor i går, närmare bestämt fjorton stycken. Dem andra sa att det hade varit bättre andra år medan jag aldrig hade sett någon bättre cabary. Kanske kan det bero på att jag aldrig varit på cabary innan heller. Måste bara tillägga att det ser så kul ut och agera någon annan, sätta in sig i en roll och sjunga påhittade sånger. Dock har det aldrig varit något för mig, då jag praktiskt taget hatade teatern i skolan på Ilanda. Kanske för att jag var lilla blyga tjejen längst bak, men bara kanske.


Nu måste jag återgå till tv, eller måste och måste, det känns som det enda rätta just nu. Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se