Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Vill du veta vad jag tänker på?

Av Pernilla Salo - 26 januari 2009 23:39

Blöta strumpor och röda kinder var kvällens tema. Ja, då förstår ni såklart att jag har jobbat. Kom hem därifrån för en stund sen efter många om och men. Ström som inte ville vara ström, arga gubbar som inte ville ha sina böteslappar och syner som inte ens du förstår dig på. För skoj var det. Och mitt skratt när något oväntat och hysteriskt roligt har hänt, kan pratiskt taget vara unikt. Det kommer från tårna, går igenom vänstra benet för att sedan gurgla runt i magen ett tag innan det bli till oväsen.


Jag har hittat en punkt idag och inte vilken punkt som helst. Utan punkten man ska trycka på när man har ont i huvudet. Den ömma punkten som gör så att man får huvudvärk. Och allt tack vare min masserande matkvinna. Och matkvinna säger jag för att mattant låter så tråkigt och så gammalt. Vilket hon inte är! Punkten lär förövrigt rädda många kvällar framöver då huvudvärken ständigt brukar hälsa på mig.


Fick även lära oss lite smaskiga massagerörelser idag vilket kommer komma väl till användning. Avslappningen var jag dock inte lika bra på, då jag efter en kvart började få kramper och inte kunde ligga still längre. Kroppen blev alltså för avslappnad. Det är verkligen inte likt mig. Eller jo, om man tänker tillbaka. Långt tillbaka!


Godnatt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se