Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Time for me to fly

Av Pernilla Salo - 19 februari 2009 18:37

Nu, klockan 18.38 tar jag lov. Inte för att jag slutade nu precis, men jag känner för det precis just nu. Eftersom jag inte har några lektioner i morgon tänkte jag fira denna torsdag som förövrigt känns som en fredag, med mammas goda mat, hockey (Djurgården-Färjestad) och ett sent besök hos pojken. Kan till och med utlova en lyckad kväll redan nu, så skönt känns det. Inga krav, inga speciella arbeten att göra. Ingenting, men ändå ska jag göra allt och lite till hade jag tänkt!


Veckan blir dramatisk med både spännande nya saker och sorgliga jobbiga saker. Men sånt är livet och något säger mig att jag kommer ta igenom mig lovet på bästa sätt ändå. Jag har den känslan just nu!


Vi hörs!

Och så måste jag även hälsa Sofia. Och önska henne ett trevligt lov i Italien.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se