Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Like a candle in the night, that's how I found you

Av Pernilla Salo - 10 mars 2009 16:40

Sittandes med en av mina muffins som legat alldeles för länge i frysen, tittar jag på eftertexterna av Dreamgirls. Filmen som praktiskt taget rullat sen jag kom hem från skolan. Alltså sen halv tre.

 

Nu väntar jag ivrigt på mamma. Vi ska ut och gå en sväng innan jag sätter mig på tvåan och glider till Joacim. Eller, glider och glider gör den nog inte. Då det varken är snö eller is på vägarna just nu. Himla skönt tycker jag!

 

Och nu är det nästan vår, jag känner verkligen det. Funderar på att använda min vårjacka i morgon till och med. Det beror visserligen på vädret, men det skulle faktiskt glädja mig en hel del om den håller för vädret.

 

Måste bara berätta att jag fick ett rött brev idag. Brevet var från Kajsa, min kusins barn som fyller åtta år i maj. Hon ringde mig häromdagen och frågade vad min pojkvän hette och eftersom hon skulle måla en teckning var det väldigt viktigt att hon fick rätt namn. Och inte helt oväntat fick jag en teckning i ett rött kuvert idag. Väldigt sött!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se