Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Jag är utmanad

Av Pernilla Salo - 29 mars 2009 23:48

Jag blev utmanad av Malle, att göra detta;

-Svara på frågorna.

-Välj ut fyra stycken att utmana.

-Skriv till dem att de är utmanade .( Jag hoppar över detta.)

-Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.

Och här kommer frågorna:

Vilken mat äter du ofta?

Tacos äter jag så ofta jag kan!

När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

Det beror på vems kalas jag är på. Jag känner av situationer och bestämmer mig sen.

Var sitter du helst när du bloggar?

Oftast i sängen faktiskt. Eller nästan alltid i sängen.

Köper du ofta Triss-lotter?

Nej, inte jag. Men pappa gör ibland, så jag brukar få glädja mig åt att skrapa.

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Det måste nog varit Gran Canaria när jag var liten. Bamseklubben och staffeter på stranden, det slår det mesta.

Vilken TV-kanal tittar du mest på?

Jag har nog ett favoritprogram från varje kanal. Dock har jag inte tid att följa några serier.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se