Alla inlägg under mars 2009

Av Pernilla Salo - 5 mars 2009 13:26

Pick, pick, pick är det enda som hörs mellan de fyra väggar jag sitter i. Pick, pick, pick har till och med tagit över mina tankar så just nu står det i stort sett stilla. Religionskunskap står näst på schemat och eftersom jag så flitigt gjorde klart psykologiarbetet så snabbt har jag nu lite tid över.


Femte mars idag vilket innebär Toves namnsdag. Tove, vilket förövrigt är ett väldigt fint namn. Så har ni inte skickar ett gulligt litet sms till henne tycker jag ni ser till att göra det.


Tio i nio till tio över fyra. Torsdagen är den längsta dagen på hela veckan, men trots det har timmarna rullat på i en hejdundrans fart. Har det inte varit lektion så har det varit fruktpaus. Ja, de två frukterna jag oftast äter i skolan är själva huvudpunkten på dagen.


Hockey ikväll och jag är laddad till tusen. Tja!

ANNONS
Av Pernilla Salo - 4 mars 2009 19:28

Tänk dig en dröm som går i uppfyllelse. Vem står du bredvid? Vem saknar du? Tänk dig en fredags middag med familjen. Vem tänker du på? Vem sitter mittemot dig? Tänk dig en sommarmorgon sittandes i en solstol. Vem sitter du hos? Vem hade du önskat du hellre satt hos?

 

Tänk dig en eftermiddag framför datorn med musiken på högsta volym. Vem pratar du med? Vem skulle du hellre vilja prata med? Tänk dig en beachvolleybollkväll med vännerna. Vem står dig närmast? Vem skulle du vilja stå närmare? Tänk dig en shoppingrunda med en närstående. Vad pratar ni om? Vem pratar ni om?

 

Svaret är ni guldklimpar som gör mina dagar.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 2 mars 2009 16:40

Snöstorm? Hur är det möjligt? I helgen var det minst sagt vår ute när vi vandrade omkring med solen i ryggen. Men den vårkänslan och glädjen varade inte länge minsann. Har redan varit ute och skottat en omgång, men fortsätter det såhär lär jag hinna ut en gång till innan det är dags att bege sig mot travet. Ska bli roligt och träffa Sofia igen efter lovet även om jag inte alls känner mig lika peppad på att pulsa runt banan i det här snöovädret. Antar att Timo kommer få hålla mig sällskap.

 

Nog pratat om snö. Jag kan istället meddela er att jag jämfört peace and love med en utlandsresa. Jag har vägt dem i mina händer, tittat på dem noga, vägt lite till och kommit fram till att utlandsresan väger mest. Och att jag i stort sett får dem för samma pris väger till och med över lite till. Nu kommer jag sitta med en drink i handen i en bar eller ligga i en solstol i något varm land istället för att dricka öl i ett tält. Men jag förstår er festivalmänniskor som hellre hade gjort tvärtom, dock är jag inte en av er.

Av Pernilla Salo - 1 mars 2009 20:19

Nu har det varit lite dåligt med rader här på bloggen. Kanske inte så konstigt då min pojke tagit upp nästan all min tid. Och misstolka mig inte nu, det här dagarna har varit allt annat än negativa.

 

Men intensivt umgänge ledde i det här fallet till att mitt lov som till en början knappt kom igång avslutades i rekordfart. Torsdag till söndag har faktiskt känts som ett och samma maratonlopp som inte är menat att ta slut. Nu har jag dock tagit mig i mål och sitter i lotusställning här framför datorn. Egentligen borde jag sitta och snörvla med näsan i boken istället för vid datorn, men eftersom mina fingrar tyckte något helt annat sitter jag ändå här medan ryggen värker i och med min dåliga version av ställningen. Är man envis så är man. Och vore jag inte envis vore jag inte mig själv. Så enkelt är det vänner. Tack och hej, jag mår bättre än någonsin.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se