Direktlänk till inlägg 3 april 2009

Det är visst nån som är tillbaka!

Av Pernilla Salo - 3 april 2009 08:27

Smaskandes på ett äpple, sitter jag och blickar ut över kasernhöjden. Grå himmel och ledsna träd är det jag ser. Dock är det en syn som inom en snar framtid kommer förändras. Om inte idag, så kanske i morgon. Om inte i morgon, så kanske i Maj, då träden förhoppnigsvis börjat blomma.


Sommar. Ja, tanken på ordet sommar drar mig tillbaka till de små åren. Dem lilla åren. Eller ja, då när jag var mindre i alla fall. Morgnarna var alltid mycket mysigare då eftersom man alltid smög upp när daggen låg som ett täcke över gräsmatten och när det fortfarande var lite småkyligt. Klockan kanske var sju på morgonen och man väntade, bara väntade på att mamma skulle vakna och göra den godaste frukosten man någonsin ätit. Dock åt jag inte mycket till frukost när jag var liten. Jag var rätt kräsen av mig. Var det inte knäckebröd och varm choklad, så fick det vara yougurt, fast utan bitar i. Och var det inte yougurt utan bitar i, jo då var det gröt. Inget annat smakade gott i min mun. Och banne mig vad mycket råg jag måste ha i ryggen nu av allt knäckebröd jag åt då. För det var egentligen det enda jag fick höra när jag var liten. Att man blev stark när man åt knäckebröd. Inte konstigt att jag fortsatte?!


Men åter till sommaren. Den mysigaste årstiden med de sena, varma kvällarna. Den godaste årstiden, med alla jordgubbar och hallon. Den roligaste årstiden, eftersom det faktiskt är då man hinner med allt. Nej, men jag ska väl sluta sukta efter sommaren. Den kommer, det kan jag sätta en femma på. Och när den väl kommer, ja då, då är allting bara bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se