Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Tills jag är hos dig igen

Av Pernilla Salo - 13 april 2009 20:52

För att bevisa att också jag har något att göra en måndagskväll när jobbet inte kallar, sitter jag nu med ett tusen bitars pussel framför mig. Tusen brun/gula bitar som alla ser likadana ut. Några blåa bitar som ska symbolisera himmel har jag ändå fått ihop, till en rad. Nej, mitt tålamod sätter stopp för detta mästerverk. Det tålamod som en gång i tiden varit riktigt bra, men med åren bleknat. Ja, det är det tålamodet jag pratar om. Det är inte och leka med, en dag som denna. En måndag som mest liknat en söndag. En övertrött dag med humörsvängningar som heter duga, ett enormt sötsug som drivit mig till vansinne toppat med extra mycket slöhet. Dock får jag inte glömma meningen med denna dag, som ändå varit kärlek. En oskriven, kraftig, spännande och obeskrivbar kärlek. Mer behöver jag inte säga. Inte idag i alla fall. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se