Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Uppför är det lättare, men neråt är det brant

Av Pernilla Salo - 17 april 2009 09:43

Morgonstund på jobbet. Eller ja, det är väl mamma och pappas jobb då. Men av någon anledning har jag alltid kallat det jobbet, kanske för att man ändå spenderat en hel del tid här sen man var liten. Nu sitter jag ensam här inne, telefonen har för ovanlighetens skull inte ringt. Allt är så konstigt tyst här inne just nu, det enda som egentligen hörs är musiken som spelas från min gamla svarta klistermärks cd-spelaren som jag säkert fick i 9 års present. Den är bra den, gammalt är bra! Men tystnade jag nyss påpekade kommer när som helst att brytas och fyllas med röster, telefonsignaler, maskiner och te/kaffebryggare. Alldeles strax bryts det, jag vet det. Och då är dagen igång och det är dags att sätta fart. Men just nu, en liten stund till ska jag bara sitta här, njuta av dagen, njuta av tystnaden och sjunka ner ännu en bit i den otroligt bekväma datastolen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se