Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Hon hade tröttnat på det fria

Av Pernilla Salo - 22 april 2009 23:00

Tom och blöt. Blöt och kall, ligger jag nerbäddad i badkaret. Det enda som egentligen sticker upp ur vattnet är min näsa. Där ligger jag, alldeles för mig själv, omringad runt tusen tankar och en kran som vägrar sluta droppa. Jag vågar inte hoppas, jag vågar inte tro. Så jag ligger kvar där, kall och tom i det jätte varma vattnet. Får inte titta framåt, får inte titta bakåt, utan bara rakt ner. Ner i betong och asfalt, ner i gräs och damm.

   Huden blir alldeles knottrig och sträv, medan det kalla lämnar kroppen. Vattnet är nu ljummet och lent, tjockt men klart. Jag hör hur mina hjärtslag drastiskt ändrar takt och jag kastar upp händerna över huvudet som av reflex. Jag ligger där ett tag och låter lugnet skölja över mig i takt med vattnet. Jag är här och jag är ensam. Jag är tom och fortfarande blöt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se