Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Inget utan dig

Av Pernilla Salo - 28 april 2009 22:19

Jag blir så trött på kedjor som bubbleroom och nelly. Speciellt dem två. För är det bara jag i hela världen som inte får de kläderna jag vill ha? Eller har ni lika otur som jag? Är det inte storlekar som krånglar så är det fel kläder man får hem. Jag har försökt beställt en klänning från nelly i evigheter nu. Jag fick tillslut hem den men såklart var det fel klänning. Jag skickade tillbaka den och väntade i två veckor tills jag fick reda på att den klänning jag beställde var slut. Bra, säger jag! Tack och bock för den ypperligt fina service jag fick.


Därför beställde jag från bubbleroom istället, men det blev inte mycket bättre kan jag säga er. Jag beställde även där en klänning som jag hade tänkt ha till valborg. Så fick jag den idag, och visst det var inte fel klänning denna gång, så jag jublade av glädje innan jag insåg att jag hade fått en 40/42 istället för en 36/38. Så nu är jag sur! Har ingen lust att beställa kläder från internet något mer, eftersom ingen, verkligen ingen tycks kunna göra rätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se