Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Making love with his ego

Av Pernilla Salo - 15 maj 2009 23:04

Stygga pojke, vad har du gjort mot världen? Vem sa att det var du som bar ansvaret? Vem gav dig modet?

Stygga pojke, vad har du nu ställt till med? Vem satte dig på din piedestal? Vem lät dig sjunka till ohyrornas nivå? Vem satte dig frivilligt i fara?

Stygga pojke, kan du svara mig? För jag behöver svar. Jag behöver dina skulder och ditt elaka tankesätt. Kom och smutsa ner dig hos mig. Låt mig befria dig. Stygga pojke, låt mig hjälpa.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

21 maj 2009 19:30

Jag kollade tillbaks i din blogg nyss. Jag insåg hur otroligt bra du egenligen är på att skriva och hur ditt sätt att skriva har förändrats på bara ett år. Du är så bra på det du gör. All cred till dig! Sluta aldrig :)

http://malinsjoberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pernilla

21 maj 2009 20:08

Oh, vad glad jag blir Malin. Det har varit lite snålt med ord här på sistone, men jag trivs ju med att skriva så jag antar att det bara är en period, som med allt annat. Det är dock sådana här fina ord som gör att man vill fortsätta skriva. Tack! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se