Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

I rampljuset

Av Pernilla Salo - 2 augusti 2009 10:49

Bygg mig en bro, ge mig gator och torg.
Ge mig galor och premiärer, en villa och ett sommarhus.
En hund och ett vinterhus. '
Smila år kamerorna och gråt på ditt rum.
Väsnas när ingen hör dig, stanna hemma en stund.
Bjud hem på middag, men laga inte själv.
Skaffa service och bilar, tills de byts ut igen.
Hyr båtar och flygplan, ja flyg vart du vill.
Bara du fortsätter rymma och aldrig stå still.

Men glöm nu inte, vart du lämna din själ.
För snart, mycket snart kanske du behöver den, väl.
Då skor och makeup inte kan gömma dig mer.
Utan ärren från dina misstag, är det enda vi ser.
Gråt då inte i min hall, utan fortsätt tillbaka ut.
För inte är det mitt jävla fel att cashen tagit slut.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se