Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Vem du än är, vart du än är

Av Pernilla Salo - 18 februari 2010 11:24

Kära förebild.

Trodde du hade smutsat färdigt.

I alla fall på min trappa och golv.

Hoppades på förbättring.

Hoppades egentligen inte på någonting.

Men hade kunnat offra, en soffa eller så.

Om du bara betalade av dina skulder.

Kanske hade du då kunnat få låna.

I alla fall min tandborste någongång ibland.


Kära förebild.

Trodde du skulle rycka upp dig.

Eller i alla fall tvätta ditt hår.

Hade hoppats på nya löften.

Eller inte hoppats på någonting alls.

Kunde du inte åtminstonde tacka.

Dina arbetskamratar och mig ibland.

När dem höll dig fast vid jobbet.

När jag höll dig fast vid livet.


Kära förebild.

Kan inte hitta dig bland skulderna längre.

Eller för den delen, någonstans.

Har lärt mig att förklara, varför du inte finns.

Varför du inte är hemma när jag sover.

Har tillslut lyckats förklara.

Men aldrig lyckats förstå.

Varför jag aldrig har haft någon förebild.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se