Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Vi pratar om vart vi ska just i natt, men jag antar att vi menar hela livet

Av Pernilla Salo - 30 april 2010 00:39

Att finna raderna till rubriken.

Versen till refrängen.

Att finna orden innan det är försent.

Är som att inse att det kan vara över.


Har svårt att urskilja paniken mellan frågorna.

Likaså svaren till gåtorna.

Har svårt att tänka högt eller tänka fritt.

Eftersom det den här gången är hjärtat som står på spel.

Eftersom det mest levande ting har hamnat i blåsväder.

I just fel läge.

I just fel blåsväder.


Försökte mig på att skriva igen.

Försökte ta tillbaka det som varit mitt.

Så hur gick det då?

Vad blev då detta?

En klump med ord där ångest och känsla står i centrum.

För att det är det som berör mig.

Mig och mitt stackars sinne.

Mig och min stackars själ.

För att det är det som tidigare inte haft tillräckligt tydliga ord.

Tillräckligt mycket känsla.

Men som nu är ett ämne, fritt att bearbeta.

I alla fall hos mig, mitt sinne och min själ.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se