Direktlänk till inlägg 23 juli 2010

Början på ett nytt kapitel och slutet på ett annat

Av Pernilla Salo - 23 juli 2010 13:23

En vän i ur

och en vän i skur.

En vän jag kommer sakna när jag till hösten tvingas möta regnet.

Ensam.

Med enbart förbindelse via tekniken

och via hjärtat.

Kommer vi tvingas leva

och gud vet hur länge!

Med vemod släpper jag henne ändå.

Eftersom jag vill att hon uppfyller sina drömmar.

Så som min dröm hade varit att få ha henne kvar.

Tvingas jag hålla gråten tillbaka.

När jag räknar ner dagarna.

Mötena och minnena.

Tills det bara finns en dag kvar.

Flytten.

Hålet i hjärtat.

Tomheten.

Paniken

pch sorgen.

Som följs av dagen efter.

Bearbetningen.

Acceptansen

och fortsättningen.

På mitt och ditt liv.

Utan varandras närhet.

Men inte utan varandra helt.

Aldrig utan varandra helt.

Inte efter 14 år.

Inte efter den kommande separationen.

Aldrig någonsin.

Lovar du?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se