Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

En dag till sa han

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit.

Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade.

Eller i alla fall ta en bit av deras tid.

En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet.

Eller skickat ett sms till en kompis på andra sidan jorden.

 

Massmord i ensamhet.

Explosioner i kroppen och mina hårstrån faller av. 

Mot gatan jag lämnat.

Och saknat allt förgäves.

Eftersom ingen öppnar är jag knackar.

Så har jag slutat trampa runt där.

Slutat skrämma grannarna.

 

Kvar finns ändå ett strålande ljus.

På ett bord mycket närmare än stjärnorna.

Med uppdraget att hålla mig sällskap.

Under de nätter jag helst inte pratar om.

Helst inte önskar mig i julklapp.

 

En dag till har de sagt till mig.

En dag till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Av Pernilla Salo - 5 september 2010 22:54

  Sitter i min guppande säng till båt. Ser tårarna rinna längst väggarna som hela tiden kryper mig närmare inpå livet.  Jag gör om den här proceduren. Gör om allting igen, fast på farligare platser och med ännu fler brinnande ljus.  Instängd och...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se